Inštalácia sadrokartónových dosiek penovým lepidlom za jeden deň? Moderné technológie pre stavby, ktoré majú dlhú životnosť

Inovácia pre rýchlejšiu a jednoduchšiu inštaláciu sadrokartónových panelov.

Stavebný priemysel je neustále v pohybe, neustále hľadá nové spôsoby, ako zlepšiť efektivitu a spoľahlivosť procesov. V tomto svetle predstavuje TYTAN Professional nový štandard v montáži sadrokartónových panelov so svojím revolučným sadrokartónovým systémom.

Nové možnosti so sadrokartónovým systémom od TYTAN Professional

Značka TYTAN Professional je synonymom kvality a spoľahlivosti pre každého profesionála, ktorý sa venuje dokončovaniu stavebných projektov. Jeho sortiment penových, akrylových, lepiacich a maltových zmesí, spolu s ďalšími produktami potrebných pre renovácie a novostavby získava čoraz väčšiu obľubu a dôveru medzi stavebnými dodávateľmi. S neustálym testovaním a vývojom výrobného procesu TYTAN Professional predstavuje svoj najnovší prírastok: SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM - komplexné riešenie pre inštaláciu sadrokartónových dosiek, obohatené o špeciálne a jedinečné polohovacie prípravky na trhu. Ide o skutočnú revolučnú inováciu v oblasti delenia priečok sadrokartónu, ktorá umožňuje okamžité a dokonalé zarovnanie lepených sadrokartónových panelov.

Stavebníci sa často stretávajú s výzvami v inštalácii sadrokartónových panelov. SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM je revolučný prístup, ktorý zjednodušuje tento proces a umožňuje rýchlejšiu, presnejšiu a spoľahlivejšiu inštaláciu. S týmito novými technológiami je inštalácia sadrokartónových dosiek rýchla, efektívna a spoľahlivá. Na dokončenie procesu stačia 4 jednoduché kroky a dá sa to urobiť len za 1 deň!

Čo obsahuje SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM?

1. Penové lepidlo na sadrokartónové dosky:

Pripravené na okamžité použitie po príchode na stavenisko, nevyžaduje silové miešanie s vodou. Po necelých 30 minútach od aplikácie penového lepidla sa rýchlo vyvinie pevná adhézia, čo výrazne uľahčuje nasledujúce dokončovacie práce a pokročilé úpravy. Po ďalších dvoch hodinách (čo sa môže líšiť v závislosti od okolitého prostredia a vlhkosti) je penové lepidlo úplne vytvrdnuté, čo umožňuje dokončenie práce. Každý dobre vie, že tradičné lepidlá na sadrokartónové panely potrebujú 2 až 4 dni na úplné vytvrdnutie! Úspora času so SADROKARTÓNOVÝM SYSTÉMOM je jednoducho ohromujúca v porovnaní s konvenčnými riešeniami. Okrem toho penové lepidlo umožňuje ľahké zarovnanie panelov a ďalšie úpravy: špeciálne navrhnutý vzorec umožňuje jednoduché presunutie každého panelu až o 2 cm v akomkoľvek smere do 3 minút od aplikácie.

2. Súprava na umiestnenie sadrokartónu:

Pomáha dosiahnuť presné zarovnanie a rovnosť medzi jednotlivými sadrokartónovými doskami. Upevňovacie prvky sa dajú pomerne ľahko prichytiť na sadrokartónový panel a vytvárajú dokonale rovnakú vzdialenosť medzi dvoma susednými panelmi, čo vedie k bezchybnému vyrovnanému obloženiu. Táto presnosť je kľúčová najmä pri spracovaní sadrokartónových priečok počas výstavby domov a rekonštrukcií stavieb, kde pracovné plochy sú zvyčajne veľké a vyžadujú si vysokú pozornosť k detailom a presnosti. Polohovacie prípravky pomáhajú dosiahnuť dokonalé zarovnanie stredného stĺpu sadrokartónovej priečky alebo obloženia po celej miestnosti. Technológia dokonale prispôsobených polohovacích prípravkov v SADROKARTÓNOVOM SYSTÉME nielen uľahčuje inštalatérske práce, ale aj zabezpečuje správne pripojenie podľa vodorovnej osi. Stačí len niekoľko úderov a stlačení na správne umiestnenie sadrokartónových panelov.

3. Výplňová škárovacia hmota na sadrokartónové dosky:

Zabezpečuje spoľahlivé a trvanlivé spojenie medzi doskami a ich dokonalé dokončenie pred nanesením finálneho náteru. SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM zahrňuje profesionálnu stavebnú chémiu na škárovanie. Profesionálna stierková škárovacia hmota na sadrokartón od TYTAN Professional nepotrebuje žiadne špeciálne miešanie s vodou ani predbežné spracovanie. Je pripravená na okamžité použitie, pričom jej špecifické zloženie obsahuje mikrovlákna, ktoré zabezpečujú pevné spojenie bez straty elasticity. Tým sa minimalizuje riziko praskania škár, nepravidelností alebo ochabnutia a konečná úprava je zaručene dlhotrvajúca.

4. Biely tmel na sadrokartón:

Tento vysoko flexibilný tmel je navrhnutý na vyplnenie, tmelenie a škárovanie vnútorných rohových spojov alebo na vytvorenie pružných spojov medzi okrajmi sadrokartónu a stropom. Zmes sa vyznačuje vysokou adhéziou a elasticitou, čo umožňuje bezpečne sledovať pohyb sadrokartónových dosiek a zároveň odolať praskaniu. Akrylová zlúčenina má dvojnásobnú elasticitu oproti generickým akrylovým zmesiam, s faktorom správania sa 15 %.


VÝHODY SADROKARTÓNOVÉHO SYSTÉMU:

  • Rýchle vytvrdzovanie - nové rýchleschnúce receptúry penového lepidla, škárovacej hmoty a akrylového tmelu výrazne skracujú čas dokončovacích prác. Po nanesení penového lepidla sú sadrokartónové panely pripravené na škárovanie už po 30 minútach a po 2 hodinách sú pripravené na ďalšie úpravy ako omietanie, maľovanie alebo akúkoľvek inú finálnu úpravu. Penové lepidlo na sadrokartón navyše neuvoľňuje vodu pod panely, na rozdiel od bežných omietkových lepidiel, čo eliminuje potrebu výrazného odparovania nadbytočnej vody pod sadrokartónovými doskami a zabraňuje tak možným chybám v budúcnosti.
  • Rýchla inštalácia - vďaka vysoko kvalitným penovým lepidlám a polohovacím prípravkom sa čas potrebný na správne zarovnanie sadrokartónu výrazne skracuje. Aplikácia lepidla na jeden panel trvá približne 45 sekúnd, čo je výrazne rýchlejšie ako tradičné lepiace malty. Dve susedné sadrokartónové dosky môžu byť hotové za menej ako jednu minútu. To znamená, že je možné inštalovať až 20 až 30 panelov za hodinu až 100 m² obkladu sadrokartónu. Tento systém umožňuje aj jednotlivcom spracovávať projekty, čo znamená výraznú úsporu času a pracovnej sily.
  • Pohodlná práca - SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM umožňuje prácu bez potreby prístupu k elektrickej sieti a vode, čo je obzvlášť užitočné na miestach bez týchto zariadení. Je tiež čistý a bezprašný a jedna krabica penového lepidla obsahuje 12 kazetových plechoviek, čo zjednodušuje manipuláciu, aj na ťažko dostupných miestach alebo výškach. Táto výhoda je zrejmá aj v porovnaní s ťažkými vrecami suchých zmiešaných malt.

Celkovo je SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM významným prínosom pre profesionálov v stavebnom priemysle. S jeho rýchlym časom spracovania, pohodlnou inštaláciou a precíznym výsledkom poskytuje tento systém značné výhody, čo zjednodušuje a urýchľuje proces práce. S jeho použitím je možné dosiahnuť vynikajúci výsledok a zabezpečiť spokojnosť zákazníkov. SADROKARTÓNOVÝ SYSTÉM je teda ideálnou voľbou pre kvalitné a efektívne dokončenie sadrokartónových priečok a obkladov.

Penové lepidlo na sadrokartónSadrokartónové doskyStierková škárovacia hmota na sadrokartónTmel na sadrokartón